Nejnovější recenze ze sekce Taneční podložky
- dost velká i pro dospělého
- dodávaný software v podstatě nefunguje na Windows 10
- strašně klouže po podlaze (linoleum)
Pokud doma nemáte staré PC (tak s Windows XP), Playstation 2, starý XBOX nebo Wii, tak si moc nezahrajete - Stepmania i ta česká varianta prostě na Windows 10 v podstatě nefungují. Stepmania šla aspoň spustit, ale nedokázala se připojit k Internetu.
Pokud máte nějakou taneční hru, která vám na vašem herním zařízení funguje, pak by podložka šla použít - Windows mi ji detekoval bez problémů a fungovala jako herní zařízení (konkrétně se přednastavila jako kurzorové šipky).
Skvělé pro holčičku,
Produkt lehce klouže a pokud podložka neleží na koberci, tak může během tancování cestovat po podlaze.
Doporučuji koupit dražší podložku X-Pad Extreme. Tyto podložky zmíněný problém nemá, ale nejdou nikde sehnat.
- Už není podpora, takže si do rytmu nezaskáčete
Musel jsem vrátit. CD mechaniku už nemám a na webu už nešlo sehnat funkční SW.
- BEZ LICENce je to kničemu!!
- super podložka
- Tančící podložka nefunguje posílám zpet
Je to dárek, zatím nemohu posoudit.
náhrada za starou podložku, kterou jsme měli 13 let.
Přesně co od výrobku čekám.
Na trhu,asi nic lepšího nebude.Pro někoho delší,možná i složitější instalace.Nastavení a ovládání jednoduché a česky.Zatím plně funkční,takže spokojenost.
super darek
- Naprosto příšerná instalace, nefunguje to. Zkoušíme co je v našich silách, ale nejsme pc experti. Očekávala bych, že po instalaci se prostě program spustí a po připojená začne fungovat. Bohužel nefunguje nic. Vždy se nám to zavře, volalal jsem na linku, odpověď zněla, že se mám někde dál dotázat. Na tohle vážně nemám čas ani náladu. Návody jsou naprosto šílené, dlouhé a zmatené. Přijde nám, že to někdo dotáhl z Číny, tady se na to snažil udělat pár čekých písniček a prodává to jako úžasný český výrobek. Jsme naprosto zklamaní a protože to stálo tisíc Kč, není to zase taková legrace, je to jako bychom ty peníze vyhodili do kanálu.
Nikomu, kdo nad instalací a spuštěním nechce trávit dny, aby si koupil něco jiného. Toto je vážně šílenost a zatím co jsme pochopili, jsou zde možné české písničky jako Holka modrooká, Skákal pes a podobně což je vhodné tak pro 3 leté děti a ne od 5 let a výše.
- Pro začátekníky dobré
Klouže, nedrží tvar, ujíždí...
Doporučuji koupit dražší verzi v červené barvě, která je mnohem pevnější a stabilnější
Super hra pro děti i dospělé dobré pro pohyb.
- je to dobrá zábava pro všechny
- Možnost nastavení obtížnosti pro malé i velké
- z mého pohledu - dlouhá a obtížná instalace.
- Zavání to silně novotou
zabaví se i dospělí..
- nevím.dodán nefunkční
- zásadní.je nefunkční
výrobek je nefunkční.co dodat
vánoční dárek, těším se , až uvidím neteře tancovat
je to super