Nejnovější recenze ze sekce Taneční podložky
Zatím výrobek nemám příliš vyzkoušený,ale první seznámení s výrobkem proběhlo úspěšně.
X-PAD Extreme Dance Pad
Přidáno: 16. ledna 2014
(naposledy upraveno 16. ledna 2014)
Zakoupeno v www.tanecnipodlozky.cz
- cenově dostupné
- skladné
- snadná manipulace
- lehce pochopitelný postup
- velká legrace pro malé i velké
- bezproblémová spolupráce s tímto obchodem
Naše holčičky - 10 a 5let - jsou na podložce ve svém živlu.Jsme s ní spokojení a již jsme ji doporučili i našim známým.Kdo máte děti,které neposedí,jsou soutěživé a milují pohyb,pak toto je dobrá volba!!
- Lehká
- Skladná
- Levná
- Citlivé snímače
- Výborná zábava pro celou rodinu (zkouší to i náš 4,5 letý synek).
- Snadná instalace a obslužný program v češtině.
- Délka USB kabelu
- Podložka při cvičení cestuje po podlaze.
- Taneční skladby vesměs dost otřesné elektronické remixy.
- Vyšší náročnosti nehratelné.
- Snimače sice citlivé, občas ale trochu nevyzpytatelné. Chybí nějaké orientační výstupky nebo zdrsnění, aby se člověk lépe při pohybu zorientoval.
- Diagonální šipky jsou tam na nic - program je nepodporuje (nebo jsem jen nepřišel na to, jak je aktivovat, nevím).
Délka USB kabelu je na hraně únosnosti, bral bych jej o min.20cm delší. Během cvičení nutno podložku posouvat blíž k PC.
Podložka při cvičení cestuje po podlaze (používáno výhradně na koberci). Na plovoucí podlahu podle mě nevhodné.
Podložka se při uskladnění lehce nafoukne, takže na začátku cvičení je to jako šlapat po poloprázdné matraci. Po chvíli je ale vše OK.
Taneční skladby jsou fakt nic moc - nečekejte, že si zatančíte na nějaké současné taneční pecky, co znáte z rádia. I po stažení dodatečných skladeb je kvalita stejná - remixy jsou občas téměř bez rytmu, i když najde se pár světlých výjimek.
Náročnost choreografií je kapitola sama o sobě. 1-2 dá skoro každý, 3-4 se dá naučit a pak si to i užít, ale vyšší než 5 jsou prakticky nehratelné a pro 99% smrtelníků zcela zbytečné. Kdo zvládne např. náročnost 6 s taktem kolem 200BPM na víc než 70%, ať se mi ozve, rád bych viděl, jak to dělá... :-)
- celkem dobrá kvalita i design
- složité pro ovládání dětmi
- písničky jsou spíše samé techno, moc rychlé
- není to přímo vhodné pro děti
- pach podložky
podložka měla být pro synovce (5) s neteří (8), po vyzkoušení jsem si musela podložku nechat u sebe a musela jsem do ní nahrát nějaké dětské písničky s vlastním nastavením šipek. což je práce navíc. Písničky, které jsou nastavené, jsou rychlé a ne zrovna povedené, spíše samé techno, rychlé taneční apod..
Absolutně nevhodné pro děti, tedy pokud si s podložkou nepohrajete, nenahrajete vlastní písničky z internetu a nenastavíte si sami rychlost a zobrazování šipek. Pokud Vám tohle nevadí, v tom případě je to celkem vhodná podložka za rozumnou cenu.
zatím nepoužt - dárek ještě nebyl předán
- baví to celou rodinu
- zatím nic
zábavná věc, zaujala celou rodinu dcerky, včetně 5leté vnučky
Produkt je vybornym odreagovanim cele rodiny
- pohyb v rámci hry
zábavné nejen pro děti
- vše funguje
- nejde přes TV
jen jsem nevěděl že to nejde přes TV.
moje chyba...
Kluci si to nemohou vynachvalit
- Funkčnost odpovídá ceně.
- Dobrá zábava.
- Jsme velmi opatrní na kabely, aby se nevytrhly - špatná zkušenost jiných hodnotitelů.
Po 14 dnech používání jsme nadšení. Koupili jsme 2 podložky, a to bylo dobré. Jedna podložka by děti brzo omrzela, nechtěly by čekat frontu a ve dvou je to větší legrace.
Podložka pro ty, co to chtějí vyzkoušet.
V zimě skvělá zábava.
- moderní taneční hra
- zábava pro děti
- odreagování
pro zábavu vnoučatům a dětem doporučuji
Vnučka ráda tancuje,osobní zkušennost nemám.
- Levná
- Skladná
- Velmi citlivá na jakékoliv dotyky
- Přiložený SW s možností rozšíření hudební knihovny
Podložka pro nenáročné, velmi kvalitní a designově hezké provedení
Koupil jsem ji jako dárek přítelkyni - maximální spokojenost
Fyzické procvičení - spousta vydané fyzické energie
Dobrá zábava
Jednoduchá instalace a připojení do PC pomocí USB
Dobrá na uschování a převoz
Všem doporučuji
- poměr cena výkon, české menu, srozumitelná instalace a ovládání
- zatím nic
doporučuji pro všechny kdo s taneční podložkou začínají
- Máme podložku krátce, vánoční dárek, ale u dětí každý den používaná.
- Nutná znalost práce s PC, doinstalace dalších potřebných souborů.
Jsme spokojení. Doporučuji.
- Zvládá ji i pětileté dítě a je skvělá na vyblbnutí celé rodiny či party dětí nebo party dospělých. Velmi dobře zvolený dárek pro celou rodinu.
- Do budoucna by bylo fajn, kdyby podložka šla napojit pouze do TV a nepotřebovala pro provoz počítač.
Doporučuji, skvělá, jak pro děti, tak pro dospělé.
- vše pouze v angličtině
zaujal jako dobrý dárek za přijatelnou cenu
výběr jiného typu v českém jazyce
obchodem zaslán jiný typ s cenou objednaného, která byla vyšší
škoda, že není výběr z více jazyků...
Zobrazuji 201 - 220 ze 484 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »