Nejnovější recenze ze sekce Taneční podložky
- učí děti tanečním pohybům
- zatím nevím
na běžném trhu jsou pouze výrobky imitující hudební nástroje a nebo pouze pro úplně malé děti. Tento typ výrobku na trhu momentálně chybí.
- 8 letou vnučku super..
Dobrá pomůcka na cvičení a hry
DDR TVFit
skypepalo
Přidáno: 3. prosince 2015
(naposledy upraveno 31. ledna 2016)
Zakoupeno v www.tanecnipodlozky.cz
- Připojení k TV
- Každopádně grafika !!!!!!!!!!
- Málo tancovani.
Podložka nás zklamala, celkový dojem za ty peníze je špatný, přemýšlíme o prodeji.
Za moc peněz málo muziky
- Jednoduché stažení aplikace a písní zdarma, vše se samo nastaví, žádné složitosti
- Neobsahovalo absolutně žádný návod.... s televizí lze zřejmě propojit pouze prostřednictvím PC (TV funguje jako větší monitor)
Kupovala jsem, protože jsem pochopila, že by měla podložka fungovat i na TV, ale nepodařilo se mi to propojit. Jestli dobře chápu, jde propojit přes PC k TV, aby měl tanečník větší plochu k zobrazení. Ale samostatně na TV nechodí. (logicky- hra jakotaková, je stažená aplikace v PC).
V základu mají několik českých dětských písní (holka modrooká, běží liška...) takže pro děti fajn, že nedostanou jen technomusic. Chybí mi poutavější grafika (kvůli dětem), ale jinak je to zábava. Lze nastavit různé stupně obtížnosti, takže se chytí každý. Ke stažení jsem zatím našla jen hudební mixy, nenašla jsem konkrétní písně, takže podle názvů a oblíbených písniček si vybrat nemůžu, ale k tanci je stejně lepší "taneční hudba" a té je dostatek. Zatím jsem jen vyzkoušela, ale v poměru k ceně (400,-) jsem spokojená. Nepřišla jsem na to, jak by se písně spouštěly po sobě sami, abych nemusela po každé písničce znovu spouštět v menu novou... to mi trochu vadí, ale třeba se to nějak dá... Na vyzkoušení nebo pro děti je tento produkt ideální v poměru cena/výkon.
- ano
doporučuji
- zábava pro celou rodinu
zábava pro celou rodinu
Dcera je spokojená super podložka
X-PAD Extreme Dance Pad
Přidáno: 21. července 2015
(naposledy upraveno 21. července 2015)
Zakoupeno v Alza.cz
- zabaví
- na oslavy dobré
- po chvilce přestane bavit
- mnoho cvičebních programů
- seká se obraz a je černobílý
- pomalé rnebo mylné eakce podložky na dotek
Líbila se mi široká nabídka cvičebních programů, které můžu vyzkoušet doma.
Ovšem podložka reaguje velmi pomalu nebo se zpožděním na pokyny (dotyky nohou). Takže je vše náročné nastavit a spustit.
- pro vnučku
- spokojenost
- nevím
spokojenost
- Srozumitelný Český návod
- Jednoduchá manipulace
- Málo Českých písniček
S tímto produktem sem spokojená
Doporučuji tento produkt.
Slušná kvalita za rozumnou cenu.
- zábavná hra pro všechny
- málo možností pro začátečníky
je to zábavná hra, ale začátečník se s ní docela pere :-)
- Skladnost
S podložkou jsem velmi spokojena a mohu produkt jen doporučit
- podložka je vyztužená, takže "netančíte" na tvrdé podlaze.
- ovládání je jednoduché, zvládnou i malé děti
- uchycení kabelu k podložce, tj. do plastové části.
je to už naše druhá podložka. S první jsme byli spokojení, ale po dlouhé době používání se začal uvolňovatt kabel a sama plastová část taky přestala držet. Plastové díly jsou spojeny malinkými šroubky a po opakovaném utažení, už to nikdy dobře nedrželo.
Skvělá, dobře se po ní hopká.
Nic se nemusí nastavovat, stačí připojit do počítače.
Vnitřní polstrováníje vyjímatelné, takže se dá složit a uspořit tak místo, když se nepoužívá nebo ji potřebujete převézt.
- Je to super mala se muze vyhrat s tim da se to napojit i pres mobil a pustit si svoji hudbu mp3 :-)
- Jsem spokojena takze nemam zadne negativny kometaře:-)
- Zatím :-)
Spokojenost :-)
Dcerce se velmi líbí.
V minulosti jsem měla půjčenou o podložku bez výztuže, tak jsem váhala kterou si koupit. S výztuží jsem velmi spokojena, určitě lepší. Program stepmania se mi podařilo nainstalovat i v Ubuntu.
úžasný na pohyb a zábavu.. :)
Zobrazuji 101 - 120 ze 484 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »